fredag 23 maj 2014

Det här är privat

MYCKET LÄTTLÄST BOK!!! (bara 59 sidor)
Handling: Jojo är tillsammans med Ivar och hon är jättekär i honom. Ivar gillar att ta bilder av Jojo med sin mobil. Eftersom Jojo älskar honom så litar hon också på att han förvarar bilderna säkert. Det är särskilt viktigt, eftersom flera bilder visar henne utan kläder.

En dag ligger bilderna av den nakna Jojo ute på Instagram. Hon får panik. Vem har lagt ut bilderna på henne utan kläder? Det dröjer inte alls länge innan hela skolan tisslar och tasslar. De andra eleverna fryser ut Jojo och förstör hennes cykel. Hon vågar inte säga något till sina föräldrar, eftersom hon vet att de kommer att bli helt vansinniga. Vad tänkte hon på när hon lät Ivar fotografera henne naken?

På nätterna kommer det konstiga SMS från okända personer. Det är både hot och halvsnuskigt innehåll. Jojo mår jättedåligt!

Anna som är tillsammans med Pål drabbas av samma sak som Jojo. Till skillnad från Jojo avslöjar Anna allt för sina föräldrar. Sedan är cirkusen igång! Polisanmälningar, tidningsrubriker, hot och trakasserier. Det är inte bara Jojo och Anna som drabbas och det blir en tuff tid för alla inblandade.

Läs den här boken!

140423
Maria Bohlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar