söndag 8 februari 2015

SKOLANS NYA KÄNDIS

Skolans nya kändis (häftad)  EN LÄTTLÄST BOK på ca 64 sidor!
Ben är en helt vanlig kille som börjar på en ny skola. Redan första dagen lyckas han trassla till det för sig. En flicka som heter Jasmine går förbi honom när han sitter och väntar på rektorn och hon tror att han är en känd skådespelare från tv-serien "Snygging". Rollen i serien spelas av Ben Moore och de båda killarna är lika som bär.


Jasmine, som vanligtvis inte brukar visa killarna något större intresse, gör allt hon kan för att få Bens uppmärksamhet. Han har inte hjärta att säga att han är en annan Ben, men det dröjer inte så länge förrän han ångrar sin lilla lögn. Jasmine lovar att inte säga något till någon om att Ben Moore har börjat som elev på deras skola.


När flickor börjar köa utanför hans hus och till och med mamma måste skriva autografer inser Ben vilket enormt misstag det var att låtsas vara någon annan än sig själv. Frågan är bara hur han ska komma ur knipan med hedern i behåll. Dessutom tycker han om Jasmine på riktigt och om sanningen kommer fram är han övertygad om att hon kommer att avsky honom.


Jag rekommenderar boken till både tjejer och killar. Eftersom den är lättläst behöver man inte vara någon van läsare.
150208
Maria Bohlin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar